geng dengan mak lampir…

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Dalam dua minggu ini, rutin hidup berubah, tak lagi kerja normal hours. Kerja waktu malam, melayan suppliers dari benua-benua lain. Aku kat sini jam 12 tengah malam, greetings, “Good morning sir”, “Have a nice day”; nice day apa benda, aku nak balik tidur la…Jam 1-2 pagi baru balik, jadi balik ke Sg Kob terbayang-bayang Mak Lampir. Subuh pun banyak yang tertinggal.

Sabtu lepas aku pergi menemani kawan ke majlis pertunangannya. Patut pihak lelaki tak perlu pergi kan, tapi bapak kepada tunang kawan aku tu jemput makan-makan, so aku pun tak menolak. Makan free beb kat umah orang kaya and first time aku jejak kaki di rumah jutaan ringgit.

Lepas ni sapa pulak nak kahwin atau tunang. Send la gambar-gambar yang menarik untuk aku post dalam blog aku ini. Gambar kat tepi ni gambar dia dengan gambar bapak tunang dia yang telah menjemput kami makan-makan. Terima kasih la pakcik..makan sedap…hohoho

Minggu ni kerja malam so tak leh tengok Champions League Quater Final match. Aku cuma nak tengok Ronnie beraksi dengan magic-magic yang mengancam. Aduhh….Nanti final match kat Paris aku nak amik cuti. Terbang ke sana sekejap. Kalau tak dapat tengok Ronnie, tengok Del Piero pun jadi la. Tapi aku masih memilih Barca untuk ke Final. Pasukan-pasukan pilihan aku Barca, AC Milan, dan Juve. Sorry la aku tak support Arsenal..hohoho… Aku prefer darkhorses macam Lyon dan Villareal.

If Barca play consistently, no other teams can beat them at this moment..Viva Barca!!! Bang Kembo, aku bersama-sama dengan hang menyokong Barca, Pak Renjong sure menyesal kerana menyokong Arsenal. Liverpool dah out, Mat Nizam mesti frust. Dan pulak support Juve, tapi jangan di kenang Abang Tempek yang berura-ura nak ke Inter tu…cian kat dia..

Hang nak Abang Tempek stay ke Bang Kembo???

2 Comments

  1. Anonymous
  2. Anonymous

Leave a Reply