Breakfast Time: Curry Mee Warong Mesra, Seri Iskandar

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Bersama Giant dan Ahmad Zamdi, breakfast hari ini membawa aku ke tempat yang jarang-jarang dikunjungi, Warong Mesra Seri Iskandar. Jam 10 pagi baru nak ambil breakfast, jadi mulalah pening nak breakfast kat mana. Lokasi warung pagi ini berdekatan Balai Bomba Perak Tengah. Berhadapan dengan Pejabat Penerangan Perak Tengah. Aku dan Giant try makan mee curry. Ahmad pula makan bihun sup.

Mee curry tu memang sedap. Rasa macam nak repeat pula esok. Tapi bila tengok menu banyak pula menu-menu yang rare. Yang jarang-jarang aku makan.

Menu at Warong Mesra Seri Iskandar

Menu at Warong Mesra Seri Iskandar

Curry Mee Warong Mesra Seri Iskandar 2

Superb Curry Mee!

2 Comments

  1. Ammar Anas
    • shafawi

Leave a Reply