Bagaimana Simkad Tune Talk Tone Excel Boleh Buat Income?

Ad Blocker Detected

Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker.

Ramai bertanya kepada saya, macam mana nak boleh dapat income melalui simkad Tune Talk Tone Excel ni.

Ini adalah bahagian yang paling seronok untuk anda BACA dan FAHAM kalau anda SERIUS ingin menjana pendapatan dengan referral program ini.

Sebagai pengguna simkad Tune Talk Tone Excel, anda sudah layak utk mempromosikan simkad ini kpd orang lain. Jadi, jika anda ingin mengembangkan perniagaan, anda perlu dapatkan beberapa keping extra simkad sebagai simpanan anda. Ada 2 atau 3 keping pun sudah mencukupi. Saya selalu spare satu dalam wallet.

Terdapat 2 jenis komisen yang anda akan perolehi sekiranya menjadi pengedar simkad Tune Talk Tone Excel.

1. Fast Track Bonus
Jika anda berjaya menjual kepada seorang pelanggan, anda akan mendapat upah sebanyak Rm20 yang dibayar oleh Tone Excel ke dalam akaun bank anda.

Itu kalau seorang, kalau anda jual kepada 10 orang, anda akan dapat RM200. Kalau anda jual kpd 100 org, anda akan dapat RM2000. Kalau anda boleh jual kepada 1000 orang, anda akan dapat RM20 000.

Setiap seorang yang anda sendiri taja, anda akan diberikan komisen RM20 dan anda boleb taja seberapa ramai yang anda suka, tiada limit.

Bonus akan dimasukkan ke dalam bank anda dua kali sebulan. Contohnya, jika anda menaja dari 1-15hb, bonus akan dibayar pada hujung bulan. Jika anda menaja dari 16-31hb, bonus akan dibayar terus ke dalam akaun bank anda pada 12hb berikutnya. Setiap pembayaran bonus akan ditolak RM3 untuk kos pengurusan. Itu adalah keuntungan pertama sebagai agen penjual simkad ini.

2. Komisyen Topup
Keuntungan kedua, ada lagi yang lebih baik dari fast track bonus, anda bukan sahaja mendapat keuntungan RM20 seorang, tetapi setiap kali mereka topup, anda akan dapat lagi komisen sehingga 6%.

Jangan lupa, mereka boleh topup di mana-mana kedai sekalipun, seolah-olah kedai seluruh Malaysia tersebut jadi kedai anda. Bukannya mereka topup dengan anda. Mereka tak perlu jumpa anda kerana anda bukan penjual topup. Tetapi, setiap kali mereka topup di kedai, anda akan dapat komisyen di rumah. Hehehe.. ini namanya duduk rumah dapat duit. Seolah-olah keseluruhan kedai yang menjual topup handphone di Malaysia adalah kedai anda. Setiap pelanggan anda boleh topup di mana-mana, ToneExcel akan mengambil komisyen tersebut dan secara automatik komisen tersebut dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda setiap 21hb. Dah kira macam gaji kedua ataubpun pencen. Bukankah itu sangat hebat!

Anda bayangkan, jika pelanggan anda tadi guna simkad selama 10 tahun, maka selama itulah anda akan dapat komisyen topup setiap bulan. Lagi satu, agak-agak berapa lama kita akan pakai handphone? Ramai yg kata,kita pakai handphone sampai mati..^_^…

Kataknlah, sekiranya anda (YOU) dapat jual simkad 3 orang sahaja, (anda boleh menjual seberapa ramai yg anda mampu, bukan 3 sahaja) JANE dipanggil Level-1. Pertama anda akan mendapat Fast Track bonus sebanyak RM20.

Komisen topup pula,setiap kali JANE topup anda akan mendapat 6%. Contohnya, jika JANE topup RM100, anda duduk di rumah dapat RM6.

Sekiranya JANE dapat menjual simkad tersebut kepada KIM. Jika KIM topup RM100, JANE akan dapat RM6, anda tak pasal-pasal dapat RM3. Sedangkan anda sendiri tak kenal siapa KIM. Siapa sahaja di Level-2 anda topup anda akan dapat 3%.

Sekiranya KIM menjual simkad kepad BEN, ia dipanggil Level-3. Jika BEN topup, tak pasal-pasal anda dapat RM11. Sebab,sesiapa sahaja di Level-3 anda topup,anda akan dapat 11%.

Anda akan dapat komisen hingga ke Level-3 sahaja, tetapi setiap level adalah infinity. Maksudnya di Level-1, anda boleh menaja seberapa ramai yang anda mampu.

Best tak best? Inilah yg dikatakan.. Pakai handphone duit masyukk..$$$..dengan simkad Tune Talk Tone Excel.

Berminat?? Jom PM: www.facebook.com/messages/shafawi .. WhatsApp saya.. 019-5719196 (Shafawi Sarbini)

Leave a Reply